Nr locuri
25
Data inceperii
2.09.2023
Durata cursului
2 zile

SOLD OUT - Keeping the love you find – workshop destinat comunității imago


Keeping the love you find este un workshop intensiv de weekend, dedicat specialiștilor în domeniu (se adresează în special terapeuților dar și altor specialiști din sănatate mentala). Workshop-ul este destinat persoanelor care intenționează să-și înțeleagă mai bine dinamica relațională. Acest workshop a fost creat de Harville Hendrix și se bazează pe teoria și tehnicile din cartea cu același titlu. Workshop-ul este un context excelente pentru a învăța cum se dezvoltă sinele relațional, ce implică o relație conștientă, cum funcționăm în relațiile intime și cum putem gestiona conflictele într-un mod constructiv. Este un workshop destinat atât persoanelor singure, divorțate sau văduve, cât și celor care se află într-o relație de cuplu.


Participarea la Keeping the love you find este o alegere înțeleaptă pentru membrii comunității imago din România, care doresc să-și aprofundeze cunoștințele și practica imago. 


Instructorul de workshop este Rebecca Sears:

Rebecca este unul dintre formatorii seniori ai Institutului Internațional Imago din SUA și reprezentanta Centrului Imago din Washington. Profesează în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani și este psihoterapeut imago din 1994. Din 2016, Rebecca a demarat primul program de certificare clinică în Terapia Imago din țara noastră. În prezent, susține cursuri și worskhop-uri de specialitate în cadrul Academiei de Terapiei Imago din România.


Programul workshop-ului:

2-3 septembrie, 2023, Cluj-Napoca, str. Deva nr. 7. În ambele zile, workshop-ul se va ține în intervalul orar 10-18, având masă de prânz și câte două pauze de cafea.


Costul de participare:

450 de euro. Membrii Academiei care sunt cu cotizația la zi beneficiază de un preț preferențial de 400 de euro. 


Alte informații esențiale:

Workshop-ul are un număr limitat de locuri. Se asigură traducerea din limba engleză. Participarea la acest workshop se consideră parte din cele patru cursuri clinice obligatorii pentru certificarea ca terapeut imago avansat.

Politica de anulare:

După achitarea taxei de înscriere, anularea participării se poate face cu un minim de 14 zile înainte de data de 2 septembrie, returnându-se 50% din prețul workshop-ului. Anularea participării cu mai puțin de 14 zile duce la pierderea taxei de înscriere.


Pentru mai multe informații și întrebări ne puteți scrie la adresa: imago.academia@gmail.com