Cursuri

Terapeuții interesați de terapia de cuplu și conștienți de cât de covârșitoare este sănătatea relațională în viața unui individ și a comunității sale sunt invitați să parcurgă etapele certificarii internaționale în terapia Imago.

Curs de formare în Terapia Relațională IMAGO (Modulul 1 din 3)

Cursul se adresează celor dornici să își ducă traseul profesional și cariera la nivelul urmator, precum și să se specializeze într-o terapie relațională unică, cu o metodologie și o abordare unică.

Vezi mai mult

Giving and Receiving Love: Living Wholeheartedly

Giving and Receiving Love: Living WholeheartedlyDăruiește și acceptă iubirea: trăind din toată inima. 11-13 aprilie 2024 Cluj-Napoca, Office Park, Str. Devei, Nr. 1-7 Un curs avansat Imago de 3 zile, condus de Rebecca Sears și Michelle Bohls.

Vezi mai mult

Curs de formare pentru prezentatorii de workshop-uri „Primește iubirea pe care o dorești”

Curs de formare pentru prezentatorii de workshop-uri „Primește iubirea pe care o dorești” Cursul de formare și certificare pentru prezentatori de workshop Primește iubirea pe care o dorești, începe în 2024, la Cluj-Napoca. Pr

Vezi mai mult

Supervizare terapia imago

Aici poți plăti ședințele de supervizare imago dacă ești terapeut aflat în formare prin plata directă cu cardul.  Înainte de a plăti te rugăm să te asiguri că:  1. Te-ai înscris la sesiunea de supervizare și ai pr

Vezi mai mult