Nr locuri
25

Curs de formare pentru prezentatorii de workshop-uri „Primește iubirea pe care o dorești”

Curs de formare pentru prezentatorii de workshop-uri „Primește iubirea pe care o dorești”

Cursul de formare și certificare pentru prezentatori de workshop Primește iubirea pe care o dorești, începe în 2024:

- Modul I: 4 - 7 aprilie, Brașov 

- Modul II: 5 - 8 septembrie, Cluj

- Modul III: 27.02.2025 - 2.03.2025, Brașov

Costul pentru un modul de formare este de 700 de dolari.

Acest curs le oferă terapeuților imago avansați cunoștințele și abilitățile necesare pentru a susține workshop-ul pentru cupluri Primește iubirea pe care o dorești, creat de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt. Acest curs are ca obiectiv și dezvoltare personală a participanților pentru a-i ajuta să-și depășească blocajele psihologice și limitările, devenin astfel cei mai prezenți și conectați susținători de workshop imago pentru cupluri.


Cursul de formare constă în:

- împărtășirea teoriei,

- prezentarea structurii workshop-ului,

- ilustrarea poveștilor personale,

- prezentarea de demonstrații în fața grupului și

- introducerea modalităților prin care pot fi gestionate cu măiestrie provocări cu care se poate confrunta un susținător de workshop-uri imago.


Participanții vor avea de finalizat toate cele treisprezece zile de formare, vor primi feedback cu privire la două workshop-uri imago livrate pe parcursul cursului și vor participa în calitate de asistenți la trei workshop-uri Primește iubirea pe care o dorești. Creșterea caracterologică (Characterological Growth) este un curs obligatoriu, respectiv o pre-condiție de bază pentru a primi certificare de susținător de workshop-uri imago pentru cupluri.


Cursul de formare și certificare pentru prezentatori de workshop Primește iubirea pe care o dorești este nivelul patru din programul de pregătire al terapeuților imago.

Nivelul 1 – participarea la programul de formare de bază în terapia relațională imago (minim 96 de ore de formare clinică).
Nivelul 2 – certificarea ca terapeut imago.
Nivelul 3 – participarea la minim patru workshop-uri pentru terapeuți imago avansați.
Nivelul 4 – participarea și certificarea ca susținător de workshop-uri imago.

Politica de anulare: După achitarea taxei de înscriere, anularea participării se poate face cu un minim de 14 zile înainte de data de 1 februarie 2024, returnându-se 50% din prețul workshop-ului. Anularea participării cu mai puțin de luni duce la pierderea taxei de înscriere.


Pentru mai multe informații, întrebări dar și pentru înscrieri ne puteți scrie la adresa:

imago.academia@gmail.com

Alte informații esențiale:

Reguli de respectat pentru aplicanții la curs:

Participantul este un membru al Academiei de Terapie Imago din România, cu plata cotizației la zi, și care respectă standardele etice ale profesiei.
Participantul este certificat ca terapeut imago de baza (exceptie – terapeutii din grupul 5 finalizat in Septembrie 2023 care insa e nevoie sa fi semnat contractul de intrare in supervizare).
A participat (sau urmează să participe pe parcursul formării) la cel puțin trei workshop-uri Primește iubirea pe care o dorești, în calitate de asistent. Workshop-uri care să fie susținute de prezentatori certificați.   
Se pot înscrie la formarea de prezentator de workshop si partenerii terapeuților, indiferent de profesie si pregătire daca terapeutul imago dorește sa facă echipa cu partenerul de viață și să susțină workshopul în doi cu acesta. Partenerii terapeuților imago însă nu vor fi certificați ca prezentatori de workshop, nu vor putea face demo-uri si ghida dialogul imago, vor putea prezenta însă teoria imago și se vor putea numi co-prezentator de workshop. Taxa de formare pentru aceștia este la nivelul a 50% din taxa pentru prezentatori si va trebui sa îndeplinească aceleași criterii de a participa ca asistent si a susține, împreună cu terapeutul imago, workshopul Primește Iubirea pe care ti-o dorești.

Reguli pentru participanții la curs:

Să participe la toate zilele de curs fără nicio excepție.
Să parcurgă bibliografia obligatorie.
Să organizeze și susțină două ediții ale workshop-ului Primește iubirea pe care o dorești. Se recomandă ca la acest workshop-uri să participe cupluri cu care terapeutul deja lucrează, fără să fie promovate online. Primul workshop între modulul unu și doi. Al doilea workshop între modulul doi și trei.
Să prezinte înregistrări video ale momentelor relevante din fiecare workshop.
Să semneze un contract de prezentator de workshop-uri cu Academia de Terapie Imago din România.