Nr locuri
0
Data inceperii
26.05.2023
Durata cursului
3 zile

SOLD OUT From despair to repair. Curs avansat pentru terapeuți.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor (psihologi și psihoterapeuți) interesați, certificați sau în curs de certificare în terapia relațională Imago, cât și celor care cunosc îndeajuns de bine teoria și dialogul Imago, fără a fi trecut prin pașii necesari formării. Cursul va fi susținut de Rebecca Sears, formator senior în cadrul Institutului Internațional Imago și de Michelle Bohls, formator imago. 

”From despair to repair” va aborda situația cuplurilor aflate în criză (infidelitate, adicții etc.). Participând la acest curs veți afla cum: 

  • Să descrieți modelul Imago de conectare interpersonală și cu propriul sine pentru a lucra cu cuplurile aflate în criză;
  • Să explicați rolul terapeutului în stabilirea unei structuri care să asigure prerechizitul reconectării, un mediu sigur și empatic, atunci când cuplurile sunt polarizate și în criză.
  • Să utilizați procesele Imago pentru a promova o conectare sigură și reglarea emoțiilor în cazul cuplurilor disfuncționale sau în plină criză relațională;
  • Să evaluați contra-transferul terapeutului și potențialul de traumatizare adiacent / subsidiar atunci când lucrați cu cupluri de criză ș.a.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, în colaborare cu Institutul Relațional Imago International, și va fi acreditat la Colegiul Psihologilor din România. 

Cursul se va desfășura față în față la Cluj-Napoca (locația exactă urmează să fie anunțată) și va beneficia de traducere consecutivă.