Nr locuri
20
Locuri libere
1
Data inceperii
11.04.2024
Durata cursului
3 zile

Giving and Receiving Love: Living Wholeheartedly

Dăruiește și acceptă iubirea: trăind din toată inima

Academia de Terapie Imago din România anunță organizarea unui nou curs (de trei zile) pentru clinicieni și psihoterapeuți în metoda relațională imago. Cursul este destinat practicienilor care sunt familiarizați cu dialogul imago și care cunosc principiile de bază ale teoriei imago dezvoltată de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt. Cursul este susținut de formatori veniți din partea Institutului Internațional Imago.

Descrierea cursului:
Dilema fundamentală a relațiilor umane este următoarea: de ce e atât de greu să dăruim și să acceptăm iubirea, când nevoia noastră fundamentală și esența umanității este conectarea? Instinctul nostru de supraviețuire ne dictează să cooperăm cu oamenii din jur și să menținem legături emoționale și sufletești cu aceștia. Pentru a înțelege mai bine (atât dilema, cât și soluția) din spatele tiparelor umane de relaționale, în cadrul acestui curs vom explora aspectele inconștiente și bagajele psihologice care pot îngreuna pe de o parte supraviețuirea și pe de altă partea conectarea (sau bunăstarea interpersonală).

Teoria imago ne spune că ritmicitatea dăruirii și acceptării este vitală pentru experiența conectării. Dacă apar blocaje în oricare dintre cele două direcții, ajungem izolați și pierdem experiența conectării. Cum putem să ne deblocăm, cum putem să avansăm și, mai ales, cum putem să navigăm dinspre mrejele inconștientului către conștiința relațională, despre toate acestea este cursul clinic din luna aprilie.
Participanții la Dăruiește și acceptă iubire: trăind din toata inima vor avea acces atât la explicații teoretice, cât și la activități practice și tehnici de lucru specifice paradigmei relaționale.

Date organizatorice:
Cursul se desfășoară în perioada 11-13 aprilie, 2024. La Cluj-Napoca, sediul Office Park, str. Devei nr. 1-7.

Prețul cursului este de 600 dolari +TVA. Membrii Academiei Imago, cu cotizația la zi, beneficiază de reducere.

Cursul este susținut în limba engleză, asigurându-se traducere simultan în limba română.
Mai multe informații sunt disponibile la adresa: imago.academia@gmail.com

Despre formatori:

Cursul este susținut de către două reprezentante ale Institutului Internațional Imago: Rebecca Sears și Michelle Bohls.


Rebecca Sears este formator senior și supervizor în terapia relațională imago din 2003, fiind reprezentanta Centrului Imago din Washington și responsabilă pentru dezvoltarea comunității imago din România. În ultimii șapte ani, Rebecca a instruit peste 100 de psihologi, psihoterapeuți și facilitatori de consiliere relațională în România. Susținând cursuri de formare și cursuri clinice în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Michelle Bohls este formator și supervizor în terapia relațională imago, reprezentând Centrele Imago din Austin, Texas, și Playa Grande, Costa Rica. Michelle a mai participat la cursuri avansate în metoda imago și în anii anterior, fiind unul dintre formatorii invitați ai Academiei Imago din România.